4115646459

IN YOUR MORNING PAPER

1034897547

Just nu får jag rapporter från vänner över hela riket om att de läste om mig till morgonkaffet. För ett tag sedan intervjuade nämligen Maria Soxbo från bloggen Husligheter mig om mina bästa tips inför en försäljning av en bostad för TT.  Idag tydligen i GP, igår i Boråstidningen och förra veckan i Corren. Så snart dyker jag kanske upp i just din morgontidning.

30020559794115646459

Kvällen innan TT:s fotograf kom på besök hade jag varit ute med de här damernaunderbara Un Poco och kanske slank det ner ett glas rödvin för mycket, för jag kände mig rätt sliten när han dök upp tidigt nästa morgon.. (Har du ingen morgontidning, så kan du kika in här.)

Oj, vilken respons det blev på söndagskrönikan igår! Det talas om färgkrig och att det revirpinkas med färgprover…   Även om jag kanske inte riktigt känner igen mig i detta, så ligger ju alltid tolkningen av en text hos mottagaren. Och syftet med en krönika är ju att underhålla/väcka känslor och det verkar den ha gjort! Jag märker förresten att ni går igång på texter om trender i första hand. Det är känsliga saker.

Redan nu snurrar nästa veckas krönika i mitt huvud, och den kommer absolut inte att handla om det. Så då blir det kanske lite lugnare. Helt klart är i alla fall att det finns ett sug efter text och debatt i inredningsvärlden… Och tack för era kommentarer, de uppskattas!

Foto: Anders Wiklund TT

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny