tantjohanna

HAPPY FRIDAY

tantjohanna

Alltså, det händer så mycket här hos oss på Lovely Life att jag hänger knappt med själv! Den allra senaste nyheten är att vår Tant Johanna säljer sin helt nyrenoverade lägenhet i Göteborg för att förverkliga en dröm. Det kan ni läsa om i en intervju med massor av fina bilder om ni klickar här.förstalångg6a-CF108639Sofia-artilleriet_kristin.lagerqvist-9

Lite annan helglektyr som vi bjuder på är göteborgsredaktionens senaste jobb som ni kan ta del av här. Gillar ni ”Artilleriet-stilen”, så kommer ni att älska det här hemmet. IMG_5613-1024x683

Själv satte jag punkt inför helgen med att skriva klart texten till ett av veckans hemma-hos för stockholmsredaktionen. Jag älskar den här bilden som Amelia tog, kanske för att det var ett så härligt par vi besökte. Hela reportaget kommer upp på måndag morgon. Med det så kommer här en sen önskan om en härlig fredagskväll!

Foto: 1-2 via Entrance, 3 Kristin Lagerqvist 4 Amelia Widell

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny