Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

GREVGATAN

GREVGATAN

3312827

Precis när jag bestämt mig för att bara gå loss med färg i ett rum här hemma, fick jag börja tänka om efter ha sett den här våningen som är till salu nu. Riktigt fint färgsatt helt i min smak. 331277933127373312733

Jag gillar verkligen de blå och rosa taken. Här hemma håller mina på att spricka trots att det bara är sex år sedan de renoverades. Trist. Att dra igång en takrenovering är inget jag är speciellt sugen på. Hotellkänsla är ju något många vill ha i sitt sovrum, men jag tycker mest det känns dammigt och opersonligt. Här däremot, tycker jag att de lyckats skapa viss hotellkänsla men utan att det blir så där hotelligt som alla vill ha.33127633312743

Lamp love. Vill också ha.331281733128093312805331280733128313312799

Foto: Wrede via Trendenser with thanks!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny