Processed with VSCOcam with f2 preset

H&M Conscious Collection

Processed with VSCOcam with f2 preset

Så här dagen efter måste jag ju instämma med alla andra; att kronprinsessan Viktorias val av klänning var ett viktigt ställningstagande. Dessutom var den ju snyggast. Lite avis på Maria som har den hängandes där hemma.hm-conscious-spring-2015-lookbook-photos01

Maria tipsade ju om den för länge sen, och jag tänkte att den där ska jag ha, och glömde förstås bort det sedan… Jag gillar förresten Marias blogg, där det bjuds på mycket fin matinspiration och tips om hållbara köp. HM-Victoria

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.