LYCEUM

VardagsrumVardagsrum2

Långt uppe på Drottninggatan och nära Spökparken i Vasastan ligger en gammal byggnad som jag ofta sneglat på och tänkt att där måste de ha härliga lokaler att arbeta i. Så tänker tydligen även Oscar Properties och där “sker nu en konvertering av två huskroppar som tillsammans bildar LYCEUM. Dessa lokaler har tidigare fungerat som både laboratorium och undervisningssalar. Här kommer det att skapas cirka 70 bostäder med modern design, hög takhöjd, stora fönster och snickeribyggda kök”. Där skulle jag gärna bo! Matsal

Jag måste hålla med Em om att interiören påminner mycket om Dimore Studios. Det var det första jag tänkte på när jag såg de här bilderna. Förmodligen därför jag gillar detta så mycket, då de nog är min främsta inspirationskälla för tillfället. Jag älskar den här internationella eleganta stilen.

Foto: via Oscar Properties

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny