julia_chaplin_home_tour_21-865x527

GYPSET

julia_chaplin_home_tour_21-865x527

Jag tänker mycket (men gör lite) på hur jag vill förändra mitt hem, och precis den här känslan vill jag ha i mitt hem. Här i Brooklyn bor Julia Chaplin, men jag tycker stilen snarare känns fransk/italiensk minimalistisk lyxboho-ish. Eller helt enkelt ”gypset” som Julia själv kallar den.julia_chaplin_home_tour_14julia_chaplin_home_tour_15-865x568

“I like to subvert the idea of having to sit around a table,” says Julia. She calls it her “little perch,” a place to send emails, talk on the phone, and “nibble on toast.”julia_chaplin_home_tour_30julia_chaplin_home_tour_11julia_chaplin_home_tour_06

 

”Gypset literally means a gypsy, jet-set, seminomadic, bohemian approach to life. It’s an identity search fusing my hippie upbringing with the life I have created in the city”

— Julia Chaplinjulia_chaplin_home_tour_03-865x568

Soo stylish – jag älskar hennes stil på alla sätt!

julia_chaplin_home_tour_02julia_chaplin_home_tour_08

 

Läs resten av reportaget och inspireras här. Dagens tips!

Foto:  Lesley Unruh found via Tuva Minna Linn with thanks!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny