Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

GYPSET

GYPSET

julia_chaplin_home_tour_21-865x527

Jag tänker mycket (men gör lite) på hur jag vill förändra mitt hem, och precis den här känslan vill jag ha i mitt hem. Här i Brooklyn bor Julia Chaplin, men jag tycker stilen snarare känns fransk/italiensk minimalistisk lyxboho-ish. Eller helt enkelt ”gypset” som Julia själv kallar den.julia_chaplin_home_tour_14julia_chaplin_home_tour_15-865x568

“I like to subvert the idea of having to sit around a table,” says Julia. She calls it her “little perch,” a place to send emails, talk on the phone, and “nibble on toast.”julia_chaplin_home_tour_30julia_chaplin_home_tour_11julia_chaplin_home_tour_06

 

”Gypset literally means a gypsy, jet-set, seminomadic, bohemian approach to life. It’s an identity search fusing my hippie upbringing with the life I have created in the city”

— Julia Chaplinjulia_chaplin_home_tour_03-865x568

Soo stylish – jag älskar hennes stil på alla sätt!

julia_chaplin_home_tour_02julia_chaplin_home_tour_08

 

Läs resten av reportaget och inspireras här. Dagens tips!

Foto:  Lesley Unruh found via Tuva Minna Linn with thanks!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny