Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MONDAYS

MONDAYS

IMG_3366

Måndagar kan vara rätt härliga när solen skiner och dagen startar med ett hemma hos-reportage. IMG_3368IMG_3370

För att sedan följas av en härlig lunch på ett av stans nyare ställen. Allt kommer ni så klart att få läsa mer om på Lovely Life:s redaktionella sida. IMG_3388

Allra härligaste känslan var dock att trotsa regnet ikväll och cykla till Kungsholmen och Kristinebergs IP för att springa med en kompis medan mörkret la sig över banan. Nu sitter jag här nyduschad och uppkrupen i sängen och känner mig duktig och ska ta och läsa lite i min nya bok.

Bloggen blev tyvärr lidande idag, så ni får hålla tillgodo med instagrambilder, men så blir det ibland. Och någon söndagskrönika blev det inte igår heller, då jag kände att jag behövde min skönhetssömn redan vid 21:30. Sorry!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny