IMG_3388

MONDAYS

IMG_3366

Måndagar kan vara rätt härliga när solen skiner och dagen startar med ett hemma hos-reportage. IMG_3368IMG_3370

För att sedan följas av en härlig lunch på ett av stans nyare ställen. Allt kommer ni så klart att få läsa mer om på Lovely Life:s redaktionella sida. IMG_3388

Allra härligaste känslan var dock att trotsa regnet ikväll och cykla till Kungsholmen och Kristinebergs IP för att springa med en kompis medan mörkret la sig över banan. Nu sitter jag här nyduschad och uppkrupen i sängen och känner mig duktig och ska ta och läsa lite i min nya bok.

Bloggen blev tyvärr lidande idag, så ni får hålla tillgodo med instagrambilder, men så blir det ibland. Och någon söndagskrönika blev det inte igår heller, då jag kände att jag behövde min skönhetssömn redan vid 21:30. Sorry!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny