pill_mountain

NEW IN MY BEDROOM

emma-francois-sessun-milucci-015

Jag har ju alltid haft ett krispigt vitt sovrum, men nu blåser förändringens vindar! Jag har letat fram min marockanska pläd med tofsar i ull, som jag aldrig riktigt vant mig vid då den är off white och kändes smutsig mot allt det kritvita. Men nu gillar jag faktiskt att mixa olika vita nyanser och mot de blå väggarna blir det mjukt och fint.

pill_mountain

Dessutom väntar jag på ett par nya kuddar som jag beställt från Swedish Rags som jag tror blir jättefina till mitt sovrum. Jag gillar hantverkskänslan i dem, och tänker att de rent materialmässigt passar väl ihop med ullpläden. Dessutom skulle det inte vara helt fel med ett stänk senap i linne. Hmm. Någon som vet var jag hittar det? Jag känner lite skräckblandad förtjusning över denna förändring i mitt vita sovrum.

Foto: 1 via, 2 via

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.