Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

BLUE ON MY MIND

BLUE ON MY MIND

tumblr_nlordmpn8a1r6kaa9o4_1280

Nu är det dags att måla rum nummer två blått här hemma, nämligen mitt stora vardagsrum. Och den här gången har jag inte fegat utan valt en nyans som är mörk men ändå väldigt blå. Tyvärr blir det nog inte förrän nästa helg. Vill göra det nu…tumblr_nlordmpn8a1r6kaa9o5_1280tumblr_nlordmpn8a1r6kaa9o2_1280tumblr_nlordmpn8a1r6kaa9o6_1280

Det här hemmet där far och dotter bor inspirerar mig denna morgon. Så härliga kontraster här, titta bara på grupperingen av soffbord ovan. Perfekt!

Foto: via Milk Decoration

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny