lobjurulf-interiors-fc30b302_w2880

THE PERFECT X-MAS

petrabindel-interiors-3b73dbd4_w2880

Bilderna stylade av Lo Bjurulf och plåtade av Petra Bindel för Åhléns är helt i min smak. En jul i blå toner har jag tänkt mig här hos mig också. lobjurulf-interiors-e33b974e_w2880petrabindel-interiors-1cf381a0_w2880

I år kommer min jul att bli en aning alternativ. Planen är att njuta som tusan av december med bak med barnen, adventskonserter i kyrkan och mysiga julmarknader. För att sedan koppla av, och bort, julen helt under de röda dagarna… Det känns som en perfekt plan. Ja, mer om det i december. Vi kör igång redan på lördag med julbaket då vi har bjudit hem två stiliga bröder som ska baka med mina tjejer.

Styling: Lo Bjurulf Foto: Petra Bindel

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny