Model

ENGELBREKTSGATAN 21

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTE3LmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==

Jag hade egentligen inte tänkt visa bilder från Engelbrektsgatan 21 som jag tittade in i igår kväll, då alla kommer att visa dem, men som inredningsbloggare vore det väl nästan att begå tjänstefel att inte göra det. Dessutom är det här så fint att jag vill ha det kvar i mitt arkiv. Att samla min inspiration var ju syftet med den här bloggen till att börja med. En hel del skiljer från gårdagens besök, då våningen var ä n n u finare inredd än på dessa bilder. Om jag inte minns fel så stod det ett runt bord här i köket. aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTMxLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==

Snyggaste lampan i köket som var alldeles perfekt. Ja, där ser ni det runda bordet. aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTczLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==

Här i hallen brann en brasa när vi klev in. Så mysig entré.aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTQ1LmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==

I kontoret låg en lurvigare Beni igår. Mycket mysigare.Model

Det enda jag inte begrep med den här perfekta våningen var varför man satt igen öppningen mellan vardagsrummet och sovrum 1. Ja, tydligen har man haft behov av fyra sovrum, men det är en skam att ljuset inte får flöda genom tre rum i fil på en sådan här diamant. Sovrum 2 är ju stort nog som master bedroom, så jag hoppas nästa ägare öppnar upp igen.

För den snygga inredningen och konsten står Dusty Deco, Walles & Walles, Polstjernan Antiques samt Belenius/Nordenhake. In i drömhemskategorin här hos mig.

Foto: via Alexander White

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny