1011595_s1

X-MAS WISHLIST

bucket_bag_washed_lamb_crop_1024x1024

Det var verkligen länge sedan jag hade någon form av önskelista här och en bit in i december är det väl hög tid att leverera en. Om tomten ska hinna fixa, tänker jag.

Högst på listan står en Bucket Bag, modell större. Hade ju tänkt mig den här populära först, men jag tror lädret är för styvt för att jag ska trivas med den, så den här mjuka från Yvonne Kone passar nog mig bättre.

132436ab33e77dc3b9f08a56e8074ec0_980x0_c_85_ns_v4

De här snygga doftljusen gynnar kanske kreativiteten.

273124-885_A__6


En mysig scarf från Acne att vira in sig i under julledigheten känns helt rätt.

ml_image

 

Så fort jag drar på mig en ögonbindel somnar jag. Med tiden har mina ögonbindlar blivit mer och mer sofistikerade. De som kommer från Holistic Silk i finaste silke och med lavendeldoft utlovar bättre sömn. Till mina tjejer får det nog bli ett par av de här; hur söta!?

1011595_s1

Jag har ett passfodral i svart skinn av enklare modell och skulle vilja uppgradera det till ett i brunt och svart skinn så det passar till alla mina väskor när jag är ute och reser. Alternativt ett i en grällig färg som bryter av till allt och som är lätt att hitta i väskan i stressen vid incheckning.

Ja, min önskelista kanske avslöjar lite om mina julplaner… Gissa vad jag ska göra!?

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny