ljusklapp

SPREAD THE LIGHT

ljusklappÅrets julklapp blev ju robotdammsugaren. Inte i min värld. Näe, här hos mig är årets julklapp en ljusklapp och består av en designad tändsticksask som kan beställas på ecpat.se och fyra filmer med adventshälsningar från kända svenskar. Filmerna bygger på ett specialskrivet manus baserat på juldikten ”När första ljuset brinner” och en skildring av hur vardagen kan se ut för ett barn som exploateras i sexhandel. Barnens berättelser kommer från boken ”Tysta Rop”, skriven av Natalie Gerami.

Här kan du läsa mera om årets ljusklapp. Sprid du också.

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny