karolinedelaconcha-rodebjer-topp-pumps-700x444

KAROLINE DE LA CONCHA – BLOG LOVE

karolinedelaconcha-himma-matsal-700x1050

En relativt ny bloggbekantskap för mig är Karolina de la Concha som bor i helt fantastiskt hus.karolinedelaconcha-himma-bibliotek-700x1050karolinedelaconcha-himma-skinn-soffa-700x1050karolinedelaconcha-himma-dressingroom-700x1050

karolinedelaconcha-rodebjer-topp-pumps-700x444Men i första hand bloggar Karolina om mode som passar oss som inte är 20+ längre men ändå är lite kul. Det är svårt att hitta duktiga modebloggare i den kategorien. Karolina driver en modebutik från sitt hem och bjuder på egna OOTD:s, som det heter på modebloggarna. Jag gillar!karolinedelaconcha-rodebjer-topp-700x1051karolinedelaconcha-himma-hus-700x467

Jag blev så glad igår när jag såg att andra bloggare blev inspirerade av min krönika, och sprider bloggkärlek. Kika in här hos Wisuella (bloggtips det också!),  Annie/All is Pretty och Lotta Agaton till exempel.

Och jag håller verkligen med Lotta när hon säger; “I wish that we all can rely on that old feeling that we all are in it for the fun of blogging, we do our best and that we all want good for each other. Internet have space for all of us and together we are stronger!”. Visst är det så.

Lämna gärna tips i kommentarsfältet på din egen eller din favoritblogg, eller om du vill länka till din lista med blogg love!

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.