SPARMANNIA AFRICANA PART 3

Vardagsrum-Imke-Janoschek2-700x1051

Ni vet ju att jag har en rumslind här hemma som jag vårdar som en bebis. Rumslinden är rätt tacksam då den växer snabbt och jag har haft min sedan den var pytteliten. Och jag älskar de ljusgröna ludna bladen.

Oj, vad taggad jag blev när jag såg det här exemplaret hemma hos Residences redaktionschef Imke Janoschek. I januari ska jag köpa en stor fin kruka och plantera om min. Sen är det bara att fortsätta ge den massor av kärlek. Och vänta…Vardagsrum-Imke-Janoschek1-700x1051

Jag gillar känslan hemma hos Imke.

Foto: Ida Borg

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.