strenghielm_flickrum_beckers

TODAY’S INSPIRATION

strenghielm_flickrum_beckers

Åh, nu blev jag sugen på att ta fram målarpenslarna i helgen när jag såg Mari Strenghielms senaste jobb för Beckers. Jag gillar verkligen färgen på skrivbordet. Har ju ett vitt här hemma som jag haft sedan jag var fyra som känns lite för “shabby”.. Dags för en ny kulör tror jag bestämt. Man tackar för inspirationen.

strenghielm_bedroom_beckers

Superfin styling av Mari!

Hörni, nu är det äntligen fredag. Som jag längtar efter att att landa i soffan ikväll och bara slappa. Men nu kör vi fredag först!

Foto: Mari Strenghielm

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.