Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

TODAY’S OFFICE

TODAY’S OFFICE

seventeendoorsulrikarandel2

Ja, faktiskt. Älskar måndagar och idag skiner solen och hustaken som jag ser ut över från dagens kontor är vita av frost. Dricker alldeles för mycket kaffe, men det kan man behöva en måndag i december.

17doorsulrikarandel1

En dag när jag kom hem förra veckan hängde den här fina buketten plus choklad och en liten julklapp på dörren från ESNY. Alltid trevligt med ett tecken på uppskattning, och blomsterbud blir jag ju bara så lycklig av. Tack!seventeendoorsulrikarandel4

På mitt nattduksbord ligger nya böcker som ska plöjas i julhelgen; Vinnaren av Augustpriset 2015 årets skönlitterära bok Allt jag inte minns av Jonas Hassen Khemiri och under den en av de andra titlarna som var nominerade till Augustpriset, Rörelsen av John Ajvide Lindqvist. Skräck är inte min genre och Lilla stjärna är en av de märkligaste böcker jag läst, men jag tänkte ändå ge Rörelsen en chans då jag tycker att författaren är en mästare på stockholmsskildringar. Och det är något jag gillar att läsa.seventeendoorsulrikarandel3

Lika bra att jag skriver ut färgkoden här kanske 🙂 Den heter Parma Gray av Farrow & Ball.

Nu ska jag samla mig inför ett luciafirande ute i skogen med min yngsta dotter som går i utomhusförskola. Det vill säga nu måste jag leta fram dunjackan!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny