seventeendoorsulrikarandel5

TODAY’S OFFICE

seventeendoorsulrikarandel2

Ja, faktiskt. Älskar måndagar och idag skiner solen och hustaken som jag ser ut över från dagens kontor är vita av frost. Dricker alldeles för mycket kaffe, men det kan man behöva en måndag i december.

17doorsulrikarandel1

En dag när jag kom hem förra veckan hängde den här fina buketten plus choklad och en liten julklapp på dörren från ESNY. Alltid trevligt med ett tecken på uppskattning, och blomsterbud blir jag ju bara så lycklig av. Tack!seventeendoorsulrikarandel4

På mitt nattduksbord ligger nya böcker som ska plöjas i julhelgen; Vinnaren av Augustpriset 2015 årets skönlitterära bok Allt jag inte minns av Jonas Hassen Khemiri och under den en av de andra titlarna som var nominerade till Augustpriset, Rörelsen av John Ajvide Lindqvist. Skräck är inte min genre och Lilla stjärna är en av de märkligaste böcker jag läst, men jag tänkte ändå ge Rörelsen en chans då jag tycker att författaren är en mästare på stockholmsskildringar. Och det är något jag gillar att läsa.seventeendoorsulrikarandel3

Lika bra att jag skriver ut färgkoden här kanske 🙂 Den heter Parma Gray av Farrow & Ball.

Nu ska jag samla mig inför ett luciafirande ute i skogen med min yngsta dotter som går i utomhusförskola. Det vill säga nu måste jag leta fram dunjackan!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.