Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

LE MARAIS

LE MARAIS

antique-mercury-mirror-photo-montse-garriga

Det här kanske inte är helt rätt i tiden då det varken är jul-igt eller speciellt trendigt, men just den här stilen är alltid rätt hos mig. Mjuka plankgolv, högt i tak och en neutral inredning med rustika inslag. Det enda jag möjligtvis saknar är lite designlampor för att det ska hända lite mer.

Här skulle jag lätt vilja bo. Att våningen ligger i vackra stadsdelen Marais i Paris gör ju inte det hela sämre.gallery-wall-photo-montse-garrigaparis-apartment-photo-montse-garrigacompact-kitchen-photo-montse-garrigaparis-apartment-photo-montse-garriga1

Hela lägenheten är på 60 kvm, men verkligen smart inredd. Här bor fotografen Matthew Brookes och ni kan läsa hela reportaget om hans hem här.white-linen-photo-montse-garrigasimple-style-photo-montse-garriga

Nu ska jag se senaste avsnittet av Homeland. Valde faktiskt bort det igår till förmån för Tyrant som finns på Netflix. Riktigt snaskigt amerikanskt drama. Har ni sett? Vad tycker ni?

Foto: Montse Garriga via Elle Espana

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny