gallery-wall-photo-montse-garriga

LE MARAIS

antique-mercury-mirror-photo-montse-garriga

Det här kanske inte är helt rätt i tiden då det varken är jul-igt eller speciellt trendigt, men just den här stilen är alltid rätt hos mig. Mjuka plankgolv, högt i tak och en neutral inredning med rustika inslag. Det enda jag möjligtvis saknar är lite designlampor för att det ska hända lite mer.

Här skulle jag lätt vilja bo. Att våningen ligger i vackra stadsdelen Marais i Paris gör ju inte det hela sämre.gallery-wall-photo-montse-garrigaparis-apartment-photo-montse-garrigacompact-kitchen-photo-montse-garrigaparis-apartment-photo-montse-garriga1

Hela lägenheten är på 60 kvm, men verkligen smart inredd. Här bor fotografen Matthew Brookes och ni kan läsa hela reportaget om hans hem här.white-linen-photo-montse-garrigasimple-style-photo-montse-garriga

Nu ska jag se senaste avsnittet av Homeland. Valde faktiskt bort det igår till förmån för Tyrant som finns på Netflix. Riktigt snaskigt amerikanskt drama. Har ni sett? Vad tycker ni?

Foto: Montse Garriga via Elle Espana

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.