Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

SEVENTEENDOORS.COM

SEVENTEENDOORS.COM

7e859b95f666115c5bc052093b58cc2e

Nu kan jag äntligen berätta mer om mina flyttplaner. När vi i Lovely Life-gänget bestämde oss för att gå vidare på olika håll, ställde jag mig frågan vart jag skulle ta vägen. Alternativen var att blogga på en så kallad portal igen, eller på en egen domän.

Fördelen med att blogga på exempelvis ett magasins portal är ju att man automatiskt får läsare från de andra bloggarna om portalen har en bra startsida, medan nackdelen är att man till viss del är styrd av sidans framtoning och att det kan medföra vissa begränsningar. Fördelen med att blogga på en egen sida är friheten, att det är just MIN blogg och jag gör vad jag vill, medan nackdelen är att man får ingen trafik som ”skvätter över” från andra framgångsrika bloggar som hos en portal.

Det finns flera fina portaler som jag skulle kunna tänka mig, men när det väl var dags att bestämma sig avgjorde den frihet som kommer med en egen sida beslutet. Nu är jag min egen chef 🙂

Min nya annons- och samarbetspartner är Tailsweep, så om ni är intresserade av att samarbeta med mig kan ni höra av er till dem (eller mig givetvis).

För att göra det hela enkelt för er läsare har jag samma bloggnamn som tidigare, men med ett litet .com efter. Nu hoppas jag verkligen att ni hänger med mig på detta spännande äventyr!

seventeendoors.com

Dear readers of seventeendoors, I am moving on to my own place and you will find me at the address above. Bye Bye to Lovely Life and thanks for a great time! 

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »

Lite jul i vårt hus

Det dröjer lite mellan blogginläggen just nu och jag försöker landa i de nya rutinerna och livet som tvåbarnsmor : ) I söndags hade vi

0
Läs mer »

Blommönstrat i barnrummet

Jag hittade så fina tyger i veckan och blev så himla sugen på att sy! Planen var att sy lite kuddar och sånt till Julies

0
Läs mer »
Stäng meny