Ulrika-3 2

SEVENTEENDOORS.COM

7e859b95f666115c5bc052093b58cc2e

Nu kan jag äntligen berätta mer om mina flyttplaner. När vi i Lovely Life-gänget bestämde oss för att gå vidare på olika håll, ställde jag mig frågan vart jag skulle ta vägen. Alternativen var att blogga på en så kallad portal igen, eller på en egen domän.

Fördelen med att blogga på exempelvis ett magasins portal är ju att man automatiskt får läsare från de andra bloggarna om portalen har en bra startsida, medan nackdelen är att man till viss del är styrd av sidans framtoning och att det kan medföra vissa begränsningar. Fördelen med att blogga på en egen sida är friheten, att det är just MIN blogg och jag gör vad jag vill, medan nackdelen är att man får ingen trafik som “skvätter över” från andra framgångsrika bloggar som hos en portal.

Det finns flera fina portaler som jag skulle kunna tänka mig, men när det väl var dags att bestämma sig avgjorde den frihet som kommer med en egen sida beslutet. Nu är jag min egen chef 🙂

Min nya annons- och samarbetspartner är Tailsweep, så om ni är intresserade av att samarbeta med mig kan ni höra av er till dem (eller mig givetvis).

För att göra det hela enkelt för er läsare har jag samma bloggnamn som tidigare, men med ett litet .com efter. Nu hoppas jag verkligen att ni hänger med mig på detta spännande äventyr!

seventeendoors.com

Dear readers of seventeendoors, I am moving on to my own place and you will find me at the address above. Bye Bye to Lovely Life and thanks for a great time! 

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.