Brudbutik+Umeå

Så blir veckan på kontoret

Den här veckan blir en intensiv sådan. På tisdag nästa vecka åker jag nämligen bort till Italien på semester och mitt mål är att inte jobba någonting alls då, eller åtminstone minimalt. Så därför måste allt förberedas denna veckan. Medan jag skriver om bröllop i en intensiv takt, så syr min kollega Kristina lika intensivt. Hon håller på att avsluta flertalet kjolar till Ida Backlund (Rapunzel of Swedens grundare) och Evelina Boström (vår nya investerare) som båda också bor i Umeå. Blir kjolar till ett event i Monaco denna veckan och vi längtar SÅ efter att få se bilder på dessa power-kvinnor i kjolarna i lyxig Monacomiljö.

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.