Baddräkter 2019

Sommarens strand-outfit

Inlägget innehåller annonslänkar

Det här med baddräkt och bikini är något som jag tycker är lite småjobbigt. Vill helst inte bada alls, men nu när jag är mamma är  jag så illa tvungen, eller hur? Vill ju inte vara tråk-mamman som sitter kvar på stranden med kläderna på medan “roliga pappan” är den som leker i vattnet. Så i år har jag bestämt mig för att investera i snygg badklädsel som jag känner mig bekväm i. En som jag kan leka, plaska och hoppa i utan att oroa mig för att något trillar ut, haha!

En hög midja är alltid skönt. Har spanat in en snygg randig bikini från boohoo som jag funderar på att köpa. Vad tycker du?

En annan favorit från samma varumärke är baddräkten nedan. Den är nog min absoluta favorit i hela listan faktiskt!

Den gröna looken nedan (Boohoo) är ju också skön. Väldigt lek-med-barnen-vänlig. Den svarta baddräkten med volang (Ellos) är ju också ett säkert kort känns det som.

Även om jag inte är mycket för halterneck, så tyckte jag att denna snäckmönstrade baddräkten från & Other Stories var himla fin.

Vill också passa på att slå ett slag för ARKETs enfärgade baddräkter i ECONYL med delvis återanvänt material.

Vad jag bestämmer mig för i slutändan återstår att se. Är som sagt väldigt förtjust i den svarta baddräkten med randiga ärmar längre upp. Har du som läser något tips på en snygg och bekväm badklädsel så tipsa gärna i en kommentar! Kan verkligen behöva all hjälp här. 🙂

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny