studio

Sista dagen på kontoret innan semestern

Idag är det sista dagen på kontoret för mig på ungefär en månads tid. Imorgon åker jag till Italien på en efterlängtad semester med familjen. Har arbetat intensivt i flera veckor nu för att jag inte ska behöva göra någonting alls de sex dagar jag är borta. Det är nu när jag åker bort som jag inser hur mycket jobb det är med allt vi gör. Det är inte det lättaste att bara “checka ut” i en vecka. Allt måste ju rulla på som vanligt under tiden. Jag kommer vara borta i ungefär en månad från Umeå, men kommer att arbeta på distans efter Italienresan. Skulle inte gå att ta helt ledigt i 3-4 veckor för mig som det ser ut nu. Men jag klagar inte, för jag älskar det jag gör och om jag kan få blogga eller svara på mail medan jag sitter i en solstol så är det fine by me!

Det jag främst ska göra idag är att få ner mailkorgen till noll, vilket den aldrig annars är. Sen ska jag korra och planera ut lite blogginlägg för Sisters in Law i juli och sen lägga texterna på översättning för engelska sidan. Tavlorna du ser nedan är mitt planernigssystem för bröllopsbloggen. Under flera år har jag haft bloggschemat digitalt, men det har varit för rörigt och för mycket information har jag tyckt. Så nu har jag smalnat ner det och gjort det analogt, så att jag bara kan ta en titt på väggen för att se om allt är under kontroll eller ej. 

De runda ringarna representerar svenska / engelska. Om den vänstra ringen är ikryssad är den svenska versionen helt klar tidsinställt för den dagen, och samma sak för den högra på engelska. Jag har i skrivande stund uppåt 40 blogginlägg som är klara från vår frilansare, men som jag inte korrat eller placerat ut på exakta dagar än. Så det ska jag försöka göra idag. Det tar längre tid än man tror att gå igenom ett blogginlägg dock… men 5 stycken borde jag hinna med idag i alla fall!

Kontoret är samma som vår studio/ateljé så det är fullt av provdockor och brudklädsel överallt. Så mysigt! Det som är lite kul är att det är den svarta tyllkjolen som du ser på bilden som vi har sålt mest av hittills till bröllop! Skönt att få våra tankar bekräftade om att inte alla vill bära vitt på bröllopsdagen.

När jag har fått mailkorgen till noll och planerat ut lite blogginlägg för juli ska jag packa några ordar. Vi släppte vårt nya nummer av Sisters in Law Magazine förra veckan, så nu ska helgens ordrar skickas ut till blivande brudpar som söker inspiration till sitt bröllop!

Vi håller omslaget på magasinen minimalistiska och alla våra magasin har olika färger. Älskar den härliga färgen vi fick till på detta omslaget. Ser dock ljusare ut på bild än den gör i verkligheten.

Nästa blogginlägg från mig blir från Toscana i veckan – åh vad jag längtar!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny