Jag bodde i princip i den här klänningen hela semestern. Superhärlig och lätt klänning. Från Stylelevel.com för den som undrar.

Familjefotografering i Toscana

Vi är hemma i Sverige igen efter 5 nätter i Toscana. Nu spenderar vi veckan i Skåne hos mina föräldrar för att sedan åka till Trollhättan och min mans föräldrar lagom till Midsommar.

En dag i Toscana träffade vi fotografen Dario Dusio, en italiensk fotograf från Turin som jag träffade på Way up North-konferensen i Cannes i April. Jag berättade att jag och min familj skulle till Italien i sommar och då sa han att vi måste ses när vi är nere! Så såklart hörde jag av mig och han bilade ner från Turin till vårt boende i Toscana, gjorde en familjefotografering och vi bjöd honom på middag. Så

Vi har aldrig gjort en riktig familjefotografering förut, men har länge velat göra det. SÅ värt att få proffsiga bilder på sig som familj, är så glad för bilderna Dario tog på oss! Vi fick cirka 100 st levererade, och här ser ni några av mina favoriter. Vi tog en promenad + lekte på gården. Behöver inte vara svårare än så. Älskar Darios bildspråk och redigering och kommer lätt att framkalla en större bild och sätta upp på våra väggar hemma.

Platsen vi bodde på var verkligen en dröm! För under 1000kr per natt fick vi en hel lägenhet för hela familjen på detta område, pool, grillplats, lekplats och en fantastisk miljö. Perfekt för både vuxna och barn. Spana in mitt förra inlägg från Toscana för att se mer: Äntligen i Toscana!

5

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så härliga bilder! Älskar Toscana!!

    1. Ja, det är få platser som är så magiskt vackra som Toscana! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny