Fotograf: Amanda Freskgård

Fotoworkshop i Lofoten 2019

Innehåller reklam för egen verksamhet

I april var jag i Lofoten där vi på Sisters in Law arrangerade en fotoworkshop för bröllopsfotografer tillsammans med Cole på Way up North / Nordica Photography. När jag gästbloggade här i april delade jag med mig av några behind the scenes-bilder som du hittar här: Sneak Peek Från Bröllopsworkshopen i Lofoten.

Men nu har vi fått flera bilder från de fotografer som deltog samt en magisk film som sammanfattade upplevelsen. I filmen skymtar man mig (i senapsgul skjorta) där jag håller en föreläsning om marknadsföring och SEO för deltagarna. Jag trodde jag skulle prata i 30 min ungefär, men intresset var stort och deltagarna nyfikna och jag fick hålla på i 1,5 timme istället. Kul!

I september åker vi tillbaka till Lofoten för en ny workshop med samma upplägg och det finns fortfarande några platser kvar. Är du bröllopsfotograf och vill bredda din portfolio eller vill du bli bröllopsfotograf och bygga upp en portfolio från grunden? Haka på oss den 16-19 september! Läs mer här: Northern Soul Workshop I Lofoten.

Först och främst, spana in filmen nedan för att se en sammanfattning om hur vi hade det. Den är gjord av Hasselströms, ett par som erbjuder både film och foto till bröllopet och som är så grymt skickliga!

Nu kommer lite bilder från de olika fotograferingarna vi hade. Totalt 4 olika teman och platser. Min kollega Kristina har sytt all brudklädsel, som bestod av två tyllkjolar med släp i beige och ljusgrått med matchande spetsbodys i stretch, en vit chiffongkjol samt en underbar spetsklänning i bohemisk anda.

Fotograf: Amanda Freskgård
Fotograf: Amanda Freskgård

Brudbuketten ovan har jag gjort! I smyg drömmer jag om att bli florist, men man kan ju inte jobba med allt, eller hur?

Fotograf: Amanda Freskgård

Den här spetsklänningen är nog min favorit!

Fotograf: Hannelore Haemers
Fotograf: Nordica Photography

Alltså kolla in miljön! Är så glad att jag ska åka tillbaka i September!!!

Fotograf: Jonas Burman
2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny