sistersstudio

Tillbaka i studion i Umeå

I lördags morse kom jag tillbaka till Umeå efter att ha varit borta från stan i fyra veckor. Det var SÅ skönt att komma hem, men vi var väldigt trötta. Tåg nattåget från Stockholm och kom fram runt 6-tiden på morgonen till Umeå. Sixten sov hela restan som tur var, men jag och min man kunde inte sova så bra på tåget. Jag vågade inte sätta i öronproppar för jag var orolig att jag inte skulle höra mobillarmet då. Men det lät en väckningssignal i kupén också som automatiskt gick igång 30 min innan vi var framme, så det hade nog varit lugnt ändå. Nästa gång kör jag med öronproppar!

Idag var min första riktiga dag tillbaka i min och min kollega Kristinas bröllopsstudio i centrala Umeå. Vi håller till på Rådhusesplanaden 13 och här skapar vi allt innehåll till Sisters in Law, både bloggen och fysiska magasinet, samt syr brudklädsel till vår egen kollektion och egentligen vilken brudklädsel som helst till blivande brudar.

Det här är min planeringsvägg för bloggen. Planerar två månader framåt och har precis suddat ut junis månad för att börja med augusti. Har över 50 blogginlägg klara från vår frilansare som jag nu ska gå igenom och spika datum för. Sen har jag 165 album som diverse fotografer har skickat in i hopp om att bli publicerade, antingen på bloggen eller i magasinet. Innan semestern hade jag fått ner siffran till 0 där, men efter 4 veckor borta blir det en del att komma tillbaka till. Det är så himla kul att det är så många som vill få sin bilder publicerade på Sisters in Law, blir så rörd och glad över det!

På väggen hänger diverse sömnadsjobb som Kristina håller på med. Den korta blå klänningen har hon sytt till mig, som jag ska ha på mig på ett bröllop som jag ska gå på om 2,5 veckor. Sån lyx att jobba med Kristina som kan sy i princip vad som helst!

Det var riktigt härligt att träffa Kristina idag, har saknat henne! Just nu håller hon på med massa spännande projekt, både till blivande brudar och andra event. I höst sker en av många galor i Stockholm (vet inte om jag får avslöja vilken, så för säkerhets skull gör jag inte det) och Kristina ska sy en outfit galans programledare. Så himla kul uppdrag! Vi ska själva gå på galan tänkte vi, så Kristina får sy nåt åt oss också. Visar givetvis alla outfits när det är dags.

Ovan ser ni en brudtopp som Kristina sytt bara för att visa exempel på toppar. Jag älskar den och det är jättemånga som har varit intresserade av den efter att ha sett i skyltfönstret. Tyget är ett resttyg som hon hittat som det bara fanns 1,5 meter av, så den brud som köper den kan känna sig unik! Det är några som har bokat tid för att prova den och förhoppningsvis passar den någon av de blivande brudarna som är intresserade.

Kristina putsar fönstren.

Vi delar lokal och precis ovanför vår del finns en kontorsplats där våra vänner på Rivia Sports håller till. De har riktigt snygga träningskläder som jag tycker att ni ska spana in om ni söker efter det!

Nu kom min man och son förbi studion så nu ska vi cykla hem! 🙂

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Öronproppar är helt underbart. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas av ljud under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt som helst att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst.

    Ibland får jag dock lite ont i öronen av propparna. Du råkar inte har något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

    1. Åh, önskar att jag hade bra tips på öronproppar! Har provat olika men inte hittat de ultimata än… För mig trillar de mest ut, då jag har så små öron… haha!

  2. Jag har inga problem med att öronpropparna trillar ur öronen. Tycker snarare att det kan vara svårt att få ut propparna. Jag pluggar in mina öronproppar riktigt djupt i öronen. Tycker att de dämpar ljud mycket bättre så samt att man slipper höra sina andetag lika tydligt. Har inte bara öronproppar när jag sover utan även på spinningpass, uteställen, konserter och när jag simmar då jag har känsliga öron och får ont i dem annars. Sätter jag bara in propparna lite i öronen så hör man sig själv flåsa rätt ordentligt när man tar i på passen. När jag inte sover brukar jag använda apotekets musik och simproppar. Tycker du fungerar bra till allt utom sömn då skaftet på dem sticker ut och tar i kudden.
    Får nog leta vidare efter sköna öronproppar att sova med. Apotekets orangea högdämpande stänger ute ljud riktigt bra men får lite ont av dem.
    Kolla på den här filmen för lite tips på hur man sätter in öronpropparna https://www.youtube.com/watch?v=KDFwckX_kNE.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny