HegeJimmy_lovely

Bröllop i helgen

Igår var jag på bröllop, inbjuden som gäst men också fotograf, när mina fina grannar gifte sig. Jag och min man hade barnvakt, vilket sällan händer då vi inte har några av våra föräldrar i närheten av oss. Men nu hade min mans föräldrar åkt upp till Umeå för lite semester och barnvaktande, och det är vi SÅ tacksamma för! Det blev en riktigt härlig dag med härliga människor, god mat och ett taggat dansgolv.

Jag är ingen bröllopsfotograf, men får jag frågan att fotografera vänners bröllop så här så är det svårt att tacka nej. För det kliar ju lite i fingrarna att få fota dagar som dessa.

Efter önskemål från bruden om att få ljusa, grönskande och lite pastellig känsla i bilderna så har jag satt igång med redigeringen av några sneak peek-bilder, innan jag levererar allt. Tog över 3000 bilder, så det tar ett tag att gå igenom. Men det ska bli så kul! En av dessa bilder får ni se här, och jag lovar att dela med mig av de bilder jag får tillåtelse till om några veckor.

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny