lovely_umeå

Redigering + Fredagskänsla

Det är fredag i studion och jag sitter själv med musiken på högsta volym och redigerar bilder från förra helgens bröllop. Denna helgen har jag en kompis på besök från Sollefteå så vi ska snart ha lite AW i studion och sen ut på middag och musikquiz. Han kommer snart hit och då “checkar jag ut” från jobb för resten av veckan.

Nu under sommaren är jag och min kollega här så oregelbundet, så vi träffas så sällan. Lite trist! Men på måndag börjar min son förskolan igen och veckorna återgår mer eller mindre till det normala.

Eftersom det går flera dagar mellan vi ses är det nästan alltid någonting nytt som hänger på galgarna. Antingen något Kristina har sytt eller ett plagg som en kund kommit in för att få sömnadsändringar på. Alltid kul att spana in massa fina klänningar!

Hoppas du får en trevlig helg, vad du än ska hitta på!

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.