sy klänning

Nysydd omlottklänning av Kristina

Det känns som att jag tjatar om min kollega Kristina ibland, men det finns en anledning till det. Dels för att det är allmänt kul att jobba med henne, men också för att hon dyker upp på jobbet med nya kreationer i princip varje vecka. I fredags kom hon in med en två-delad klänning i prickigt mönster som hon sytt, och jag blir så himla imponerad och avundsjuk att hon kan sy något sånt här till sig själv på bara några timmar.

Just den här outfiten var en omlott-variant både i kjol och topp.

Härligt fluffiga trekvarts-ärmar.

Själva tyget hittade hon som en restbit i en tygaffär för 150kr. Blir som sagt väldigt avundsjuk att hon kan sy sånt här till sig själv när hon har lust, men jag ska faktiskt få något liknande framöver. Vi har precis beställt hem nya tyger till ett nytt projekt och där blir det nog lite tyg över till liknande outfits som denna.

Jag passade på att styla henne i mina ny solglasögon från Mr Spex. Har valt att satsa på ett par riktigt solglasögon den här sommaren. Varje sommar är det annars samma visa, jag köper ett par billiga solglasögon som inte håller och som har knepigt glas. Men det är ju inte så hållbart tänk, så nu “röstar jag med plånboken” på bra kvalitet och satsade på ett par Ray-Ban istället. Första gången jag gick på stan med dem märkte jag skillnad i ljuset, vilket var en befrielse från tidigare köp. Brukar inte kunna ha solglasögon när jag kör bil annars heller, för det blir för störigt ljus. Önskar att jag köpt kvalitet tidigare, och inte köpt ett par nya glasögon om året i 15 år…

En parentes med att beställa solglasögon hos Mr Spex är att de har ett digitalt provrum, så att man kan koppla på kameran på mobilen / datorn och se hur man ser ut i de man funderar på att beställa. Kul och smidigt!

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.