basecamp

Fredag i Studio Sisters in Law och veckan som gått

Idag jobbar jag i vår bröllopsbutik Studio Sisters in Law. Min kollega Kristina är i Stockholm så jag tar emot de blivande brudar som kommer in, vilket är en väldigt rolig uppgift.

Veckan som gått har inte varit så händelserik egentligen. Har bokat boende och hyrbil inför nästa fotoworkshop i Lofoten som sker 17-18 september. Det blir på Leknes Basecamp, vilket ligger i ett helt fantastiska läge. Allt i Lofoten är ju förvisso fantastiskt.

Se några bilder från vår senaste workshop i Lofoten i april här: Workshop i Lofoten April 2019.

Ett roligt besked i veckan var också att jag och min man äntligen fått ett schysst lånelöfte! Vi är sugna på hus av något slag, men det har haft svårt att få ett vettigt lånelöfte då jag är egenföretagare. Men nu har vi fått ja från en bank som gör det möjligt för oss att faktiskt köpa hus, så det känns kul!

Nu är det mindre än två timmar tills butiken stänger och då ska jag lämna tillbaka lite böcker på biblioteket och sen bege mig hem till man och son. Det blir en oglamourös fredagskväll med tvätt och städning, men i helgen ska vi hitta på något kul tillsammans för imorgon ska det blir superfint väder. Vad ska du göra i helgen?

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny