Fotograf Jonas Burman Ume Workshop-0015 kopia

Höstinspiration

Inlägget innehåller reklam för egna varumärken

Hösten närmar sig och man känner i luften att det börjar bli friskare. Hösten är min absoluta favoritårstid, dels för alla vackra färger som naturen bjuder på, men också för att hösten känns som en nystart. Kanske beror det på att känslorna av skolstart sitter i från förr, där man tar fram nya anteckningsböcker (som man bestämt sig för att skriva snyggt i denna gången), får träffa alla skolkamrater igen och där ingenting är omöjligt. Man får chansen att göra bättre ifrån sig på lektionerna och kanske gå någon ny kurs.

Samma känsla har jag nu. Sixten har börjat förskolan sedan ett par veckor tillbaka och jag kan fokusera på allt spännande som händer i höst, alla “nya kurser” som jag ska gå via företaget. Via Sisters in Law lanserar vi en ny blogg inom livsstil och mammaliv samt en webbshop med bröllopsfokus och det ska bli så spännande att få lansera!

Med hösten som tema vill jag passar på att dela med mig av några bilder från förra hösten, från fotografen Jonas Burman. Bilderna är tagna i ett höstgyllene Umeå med en av våra egna kjolar från Ellen Marie Bridal by Sisters in Law. Jag gillar ju när man väljer färgglatt på brudklädseln och det blir ju lite extra fint på hösten, eller vad tycker du?

Modeller: @stinajohansson__ + @granstrom_ ⁠
Hår och makeup:@jennynilssons⁠

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Therése Stoltz

  Men allvar, så magiska bilder ! Helt fantastiska färger och ljuset …. wow.

  1. Zanna Metzer

   Eller hur! Känns inte helt jobbigt att sommaren snart är över när man vet vilka färger och ljus som väntar! 😀

  1. Zanna Metzer

   Eller hur, älskar ljuset!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.