IMG_5539 kopia

Bröllopet jag fotograferade i juli – levererat och klart

För 5 veckor sedan var jag på bröllop, främst som gäst men också som fotograf. Det var mina grannar som gifte sig, som vi har hängt ihop med i ett par år nu. Vi är typ 6 barnfamiljer på gatan där vi bor i Umeå som firar allt från midsommar till nyår ihop, födelsedagskalas för barnen eller bara leker i skogen utanför husen. Igår hade vi även Kräftskiva ihop, nästan alla familjer.

När inte barnen är i fokus sker middagar, AW och danskurser (det sistnämnda är dock inget jag är med på) och bröllopet i juli var ytterligare en barnfri tillställning, åtminstone efter vigseln. Det var ett bröllop i Kramfors, med fest i Folkets Hus i Frånö och jag fick förfrågan att fotografera från förberedelserna på morgonen tills brudparets först dans senare på kvällen. Jag som inte är en bröllopsfotograf, utan bara gjorde detta för skoj skull, hade ingen aning om vad jag hade att förvänta mig. Mina fötter gjorde ont i typ en vecka efter bröllopet, men det var SÅ värt det! Hade en himla rolig dag bakom kameran och det har varit väldigt kul att redigera allt efteråt. Tog ungefär 5000 bilder under dagen och har precis levererat ca 630 st till brudparet. Och nu får jag dela med mig av några delar från dagen även här på bloggen. Här kommer ett liten urval från dagen (med undantag från vigsel, mingel och festen, med respekt för gästerna).

Efter brudparets first look, var det first look med deras två barn. Så himla gulligt att se hur glada de blev över att få se sin mamma så uppklädd och fin!

Dottern hjälpte till att plocka lite insekter från brudklänningen, som tagit sig in under tyllen.

Kan tillägga att det var typ 34 grader och inte ett moln på himmeln under hela dagen. Det var SÅ svettigt för alla, men vi hittade en bra skogsplats att fotografera på, med lite skydd från träden.  

Tack Hege och Jimmy för att jag fick äran att föreviga er dag! <3

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hege

    Tack själv bästa du för att du förevigade vår dag! ?❤???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.