kolla_shop_2

What Women Look Like – del 2

I samarbete med Kolla | kollashop.com

För ett par veckor sedan skrev jag ett inlägg om Amanda Ekströms nya fotokollektion What Women Look Like. Som jag skrev i det inlägget så är Amanda en fotograf som vill visa på att kvinnokroppen är fantastisk med alla celluliter, bristningar, bilringar och annat som hör kroppen till. Man ska hylla kroppen istället för att dissa den helt enkelt, något som är lättare sagt än gjort för många, inklusive mig själv.

I samarbete med Kolla fick jag beställa en print från Amandas kollektion och nu har den kommit!

Det är verkligen hög kvalitet rakt igenom när man beställer från Kolla. Bara förpackningen bidrar till den där lilla extra, så snygg!

Och här ser ni den print jag fick, som nu kommer pryda en vägg i mitt hem. Tack Kolla!

Se hela kollektionen från Amanda här: What Women Look Like

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny