143BA78F-56D3-44BB-AFE6-02AF4A0C7254

Mot Lofoten

Imorgon bitti bär det av till Lofoten igen, för en fotoworkshop igen tillsammans med Way up North och Nordica Photography. Jag har längtat efter att få åka tillbaka ända sedan jag var där sist i april och jag är så glad att det blev av igen!

Jag åker från Umeå runt 06.00 imorgon tillsammans med en fotograf och två modeller. Vi kör upp till Kiruna för att hämta upp en annan fotograf och sen är vi framme runt 21-tiden gissar jag.

Min kollega Kristina har sytt lite ny brudklädsel till fotograferingarna, och en av dem är en riktigt vacker, vadlång spetsklänning som jag längtar efter att få se på en av modellerna!

Jag är tillbaka i Umeå på torsdag natt igen, men lovar att dela med mig av lite bilder under tiden. 🙂 Följ mig också gärna på @zannametzer på Instagram där jag kommer att maxa med vyer från Lofoten under nästa vecka!

3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny