Lofoten Workshop

Behind the scenes från Lofoten samt nominering till Umeågalan

I torsdags natt kom jag hem från Lofoten och precis som förra gången vi var där så har det varit en underbar resa. Så många fantastiska bröllopsfotografer, modeller och så klart det storslagna landskapet. Nästa sommar ska jag ta med mig min man och son för att semestra i Lofoten, nu när jag känner till områdena lite bättre.

Igår var det en relativt vanlig dag på kontoret igen, men dagen avslutades med ett företagsmingel inför Umeågalan, som sker den 7 november. Förra året vann vi priset som Årets Unga Företagare i Umeå, och i år är vi nominerade igen, fast i kategorin Årets Avknoppningsföretag. En kortfattad beskrivning av priset är: “För att vinna priset krävs att företaget har sin grund i forskning/utbildning vid Umeå universitet, SLU eller industriforskningsinstitut i Umeå. Bolaget ska vara under stark tillväxt och ha en tydlig affärsidé.” Då både jag och min kollega Kristina har studerat via Umeå universitet och sedan valt att bli entreprenörer, så kategoriseras vi inom det priset. Nu håller vi tummarna för att vi kammar hem en vinst i år igen!

Men nu vill jag dela med mig av lite behind the scenesbilder från Lofoten, från morgonen på första fotodag, som var i tisdags. Enjoy!

Totalt var det 7 fotografer som deltog i workshopen, samt jag och Cole från Nordica Photography / Way up North som var arrangörer.
Kjolen och spetsklänningen är sydda av min kollega Kristina. Vi tänkte först bara göra spetsklänningen till fotograferingen, men det var så många fotografer som gillade den, så vi funderar på att ta fram fler klänningen som vi kan sälja till vem som helst.

Modellerna Lina och Frida gjorde ett fantastiskt jobb framför kameran.
Alltså tänk att få bo här!

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.