Tyllkjol färg

Way up North i Stockholm

Jag befinner mig i Stockholm på min favoritkonferense, Way up North. Det är en konferens för bröllopsfotografer och i våras var jag och Kristina på samma konferens fast i Cannes. Se några bilder från sist här: Konferens för bröllopsfotografer i Cannes.

Men denna gången är konferensen som sagt i Stockholm, och fotografer från hela världen har flugit hit för att inspireras av flera olika talare, prata foto med likasinnade och skapa nya kontakter. I måndags anordnade vi på Sisters in Law en fotografering, tillsammans med Rental Stories, Något gammalt något nytt, Theo & Jag, MCreperie, Makeup by Michaela samt fantastiska modeller.

Idag delar jag med mig av några behind the scenes-bilder från fotograferingen samt lite av det resultat som redan börjat komma in.

MCreperie stod för all mat och det var flera olika smårätter som var väldigt frestande. I slutet fick vi prova lite och det var mums! Man kan boka MCreperie till sitt bröllop eller andra event, så kommer de med sin söta food truck och lagar crêpes och annat smått och gått till er.

Emelie som driver Något gammalt något nytt är florist och skapade så vackra brudbuketter samt blomsterdekorationer till borden och till vigselbågen. Det var så kul att se henne jobba och se alla häftiga blommor och grenar som användes till arrangemangen.

Anna från Rental Stories dukade två fantastiska bord i härliga färger. Bord, stolar, porslin, ljusstakar, ljus, vigselbågar, ja allt man kan tänkas behöva till sitt bröllop går att hyra från Rental Stories. Så himla bra!

Theo & Jag stod för ballongerna och jag tycker det är så häftigt att se hur en “ballonglängd” tar form.

Klocka 15.00 började fotograferna dyka upp. Det är ca 250 fotografer på hela konferensen, och då detta var dagen före konferensen började var inte alla på plats än. Men jag gissar att det kom ca 80 fotografer totalt till fotograferingen, vilket är jättekul!

Brudklädseln kommer från vårt eget varumärke Ellen Marie Bridal, där vi bland annat har tyllkjolar i olika färger. Härnäst kommer lite bilder från de fotografer som fanns på plats där vi får se resultatet från deras synvinkel.

Fotograf: Michaela Edlund
Fotograf: Teron Photography
Fotograf: @photomagicianuk

Klockan 10.30 drar föreläsningarna igång igen och även om jag själv inte är bröllopsfotograf så är det väldigt intressant att höra allas historier och entreprenörsresor. Ikväll blir det fest där temat är “Gult”. Alla 250 personer har blivit ombedda att bära gult. Det kommer nog bli häftigt att se alla samlade i den färgen!

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny