brudbutik umeå

Förändringar i vår Brudbutik i Umeå + Snygga träningskläder från Rivia Sports

Igår hade vi styrelsemöte i vår studio med allt vad det innebär. Budget, satsningar, förbättringar och tankar kring alla våra diverse verksamheter. Det roligaste tog vi i slutet, nämligen att välja färger till nya brudkjolar och toppar inför nästa år. I dagsläget har vi egentligen bara tyllkjolar i olika färger, men i vår ska vi knyta ihop säcken med även chiffongkjolar och flera brudtoppar att matcha till. Det blir några nya, varma och ljusa nyanser på kjolar och vi ser fram emot att få hem det vi nu har beställt.

Det kommer ske några spännande förändringar i vår brudbutik i Umeå framåt våren. Vi kommer att utöka verksamheten, men har ännu inte bestämt exakt hur. Vi klurar på olika alternativ just nu för att ännu fler blivande brudar ska kunna besöka oss – inte bara de som vill ha en brudklänning uppsydd från grunden, vilket är det vi främst erbjuder i dagsläget.

I fredags gjordes vår butik om en aning inför ett event som Rivia Sports hade. Rivia Sports är ett sportföretag som vi har hyrt en del av lokalen av. Innan hade de hela lokalen med butik där vi idag har vår ateljé. Nu har de bestämt att lägga ner sin verksamhet, vilket är jättetråkigt. Jag tror aldrig att jag har ägt träningskläder som sitter så bra och är i så bra kvalitet som deras. Just nu är det utförsäljning av hela sortimentet, så passa på att köpa innan det tar helt slut.

I och med att de lägger ner sin verksamhet så kommer vi ta över hela lokalen, och det är därför vi nu känner att vi kan satsa på riktigt med brudbutiken. Så spännande!

I helgen sker ytterligare ett event här då de säljer träningskläderna, men om du inte bor i Umeå men ändå är sugen på deras färgglada träningskollektionr, så besök till Rivia Sports Shop här.

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny