Umeå fotograf

Helgen som varit

Det är måndag och vi har en ny veckan framför oss. Hoppas du har haft en bra helg! Igår var jag och familjen på bio då de var barnens biodag på Filmstaden. Vi såg Fåret Shaun – Farmageddon, men det var i längsta laget för Sixten. Sixten älskar Fåret Shaun men har bara sett 7-minuters avsnitt på Svt Play. Nu var det dags för en film på 1,5 timmar och mot slutet var han och flera andra barn i biosalongen less. Sixten är 4,5 år och det kanske var för tidigt med en så här lång film. Eller så var det så att popkornen tog slut för tidigt.

I lördags fotograferade jag en familjefotografering, då några vänner till mig ville ha både julkort och andra mysbilder inför jul. Vi tog en promenad upp på Bräntberget som är en liten skidbacke när där jag bor. Vi bokade in fotograferingen medan det var ett vackert snötäcke, men nu är det mest slask och väldigt grått. Det blev ändå mysiga familjebilder som redan är levererade.

Familjen hade med sig fika, vilket var ett uppskattat avbrott för barnen. Dessa bilder blev nog de mysigaste tycker jag.

Resten av helgen har vi flyttrensat lite i lägenheten. Jag är så himla ivrig att få flytta in i nya huset nu! Ca 6 veckor kvar tills vi får nycklarna, längtar!

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny