Miami-5

Analog fotografering med vår tyllkjol i Miami

Min fotografvän Jonas Burman i Umeå befann sig i Miami med sin familj för ett par veckor sedan. Förutom resesällskapet av fru och barn, så tog han med sig två kjolar från min och min kollegas varumärke Ellen Marie Bridal. En mörkrosa och en blå tyllkjol. Jonas fotograferar både digital och analogt och idag levererades de bilderna han fotograferade på film på en modell med den rosa kjolen.

Att fotografera med film ger ju en helt annan känsla än de skarpa digitala bilderna och jag tycker att det är så fint! Spana bara in bilderna nedan på den vackra modellen Claudia som tar en promenad på stranden i solnedgång.

Tack Jonas för de vackra bilderna!

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Jonas

  Tack Zanna ♥️

 2. Ingrid Wenell

  Så himla vackert! En sådan kjol vill jag ha!! ?

  1. Zanna Metzer

   Du får låna när du vill! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.