brudbukett

Bröllopsåret 2019 – Så såg det ut

Varje bröllopsår har vissa trender som sticker ut och är nytt för just det året. Vissa av dessa trender stannar sedan kvar i flera år. Eukalyptus av olika slag i brudbuketter är ett exempel. Vintageporslin är ett annat. I flera år har vi inspirerats av buketter med mycket grönska och dukningar med udda porslin och de hänger säkert med ett par år till. Börjar dock se en nedåtgående trend av just eukalyptus.

Vad är det då som har känts nytt för 2019 och som vi tar med oss in i 2020 och kanske även 2021? Jo, pampasgräs och torkade växter. I brudbuketter, vigselbågar och i andra dekorationer har vi sett dessa spretiga och brokiga växter skapa ytterligare dimensioner. Så fint!

Fotograf: Linda Eliasson Photography / Florist: Skillad Florals

Living Coral var årets Pantonefärg, vilket är en väldigt tacksam färg för just bröllop, och överallt har vi sett detaljer med orangea toner.

Fotograf: Alison Plueckhahn Photography

2020 års Pantonefärg är en mörkblå sådan och givetvis kommer vi att få se mänger av stylade bröllop med blått tema framöver. Också en ganska tacksam färg för bröllop. Sen blir det intressant att se hur många brudpar som anammar det färgtemat. 2018 års färg var ultraviolet, vilket inte var min favoritfärg, men som syntes till max på många bröllop, framför allt i USA.

I ett inlägg framöver ska jag försöka framtidsspana lite på vad som blir de nya, heta trenderna för bröllop under 2020. Vad tror du att det blir?

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.