brudbukett+i+gula+och+orange+toner

Mina topp 3 favoritbuketter från 2019

Sisters in Law, där jag dagligen bloggar om bröllop, får jag hela tiden se bilder från kreativa stylade fotograferingar och riktiga bröllop. Jag slutar aldrig att förvånas av vad brudpar och kreatörer i branschen hittar på och något som går att få stor variation på är brudbuketter. På Sisters in Law listar vi idag 70 brudbuketter från året som har gått och i det här blogginlägget listar jag mina tre personliga favoriter från den listan.

3e plats

En bukett vars blommor enbart är silkesblommor. Ett koncept som blir mer och mer vanligt (och mer och mer verklighetstroget) då många vill bevara brudbuketten efter bröllopet. Något som är spännande med en sån här sorts brudbukett är att man kan få blommor i vilken färg man vill. Här kan man verkligen vara kreativ och ta fram andra nyanser, och till och med andra slags blommor, än vad som går att få i verkligheten. Att välja en sån här bukett är speciellt populärt på vinterbröllop, då vanliga blommor inte tål kylan särskilt bra.

Fotograf: Sun + Life Photography / Florist: Afloral

2:a plats

En riktigt härlig färgbomb till brudbukett som osar svensk sommar. Wow! Det känns extra kul att de här brudbuketten är gjord av en annan bloggare här på Lovely Life, nämligen Nika som driver Skillad Florals.

Fotograf: Matilda Söderström / Florist: Skillad Florals

1:a plats:

Den här härliga buketten knep första platsen och jag vet knappt vet hur jag ska börja beskriva varför jag gillar den så mycket. Den är så annorlunda och maxad och bryter ny väg när det kommer till brudbuketter tycker jag. Det är en bukett vi sällan ser på riktiga bröllop, men jag hoppas att brudar framöver vågar satsa lite mer på mer uttrycksfulla brudbuketter.

Fotograf: Sydney & Ryan Photography / Florist: Tersilla Co
3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Skillad Florals

    Tack Zanna! Kram och hoppas på fler roliga samarbeten under nästa år!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.