bröllopsmässa (3 av 18) kopia

Bröllopsmässa på Nääs Fabriker i Göteborg den 1 februari

Februari är bröllopsmässornas månad. På flera platser runt om i landet sker möten mellan blivande brudpar och leverantörer, i syfte att inspirera inför den stora dagen. Jag och min kollega kommer att befinna oss på två av dem och först ut är en minimässa hos Nääs Fabriker i Göteborg den 1 februari.

Förra året var första året de köpte konceptet Bröllopsfabriken, och det var så lyckat att de kör det igen. Vi på Sisters in Law finns på plats för att dels visa upp vår egen brudkollektion Ellen Marie Bridal, men även för att kunna svara på frågor inom bröllopsplanering och hur man kan hitta sin röda tråd inför den stora dagen. Någon som dock är ännu bättre på att prata om det är bröllopskoordinatorn Johanna Kajson, som kommer hålla en föreläsning om detta på plats. Lars Wallin är också där för att visa sina smycken och konditorn Disa som vann Årets Konditor 2018 bjuder på smakprov och pratar bröllopstårtor.

Foto: Alma Stories

Det finns mycket härligt att inspireras av under denna dagen och jag hoppas att alla ni som går i giftastankar och bor i eller nära Göteborg besöker Bröllopsfabriken! Mässan är gratis för alla besökare och pågår mellan 10-16.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.