linneawaldetoftphotography_20200126_14

Bröllopsinspiration från Västkusten med brudklädsel från Ellen Marie Bridal

Innehåller reklam för eget varumärke

Idag är café Rost i Umeå mitt kontor och jag har unnat mig en ute-frukost här. Ibland behöver man byta miljö och det är skönt att sitta här just på förmiddagen innan alla lunchgäster anländer. Det är en riktig dator-dag idag, där jag försöker tömma de diverse inkorgarna, översätta blogginlägg till Sisters in Laws engelska blogg, och samla ihop material inför kommande blogginlägg. En sneak peek från ett av alla inlägg som komma skall tänkte jag dela med mig här på Lovely Life nu.

Det är foton från fotografen Linnéa Waldetoft som i helgen anordnade en fotografering på västkusten, där brudklädsel från mitt och min kollegas varumärke Ellen Marie Bridal by Sisters in Law fick äran att vara med. Jag älskar det karga och blåsiga vintersverige som bilderna präglas av, som skapar en kontrast till det romantiska i klädsel och blomster. Vi tar en titt!

Färgerna på brudklädseln som Linnéa valde till fotograferingen blev så fina ihop! Klänningen till höger ovan är en ny kreation som min Kollega sydde mest för skoj skull. Men kanske att vi ska sy upp fler färger och låta den vara en del av kollektionen? Vad tycker du?

Hur fin är inte hatten med blomster på, gjorda av Moa Lamberg på Blommor och Sånt ?!

Med dessa bilder vill Linnéa och resten av teamet inte bara inspirera till val av klädsel och styling, utan de vill även uppmärksamma att ett giftermål under lågsäsongen kan bidra till minst lika spektakulära bilder. Regn, blåst och gråa moln är inte fy skam på bröllopsdagen det heller!

Tack Linnéa och resten av teamet för fantastisk inspiration! (På Sisters in Law kommer fler bilder från den här fotograferingen att synas framöver.)

Plats: Gullmarsstrand
Hår & Make Up: Fanny Berlin
Modeller: Linnéa & Josefine
Blommor: Moa Lamberg på Blommor och Sånt 
Brudklänning & Brudkjol + topp: Ellen Marie Bridal
2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.