Brollopsfabriken - modelvisning-87

Favoritbrudklädseln från modvisningen under Nääs Fabrikers Bröllopsmässa

I mitt förra inlägg delade jag men mig av några bilder från bröllopsmässan som var på Nääs Fabriker i början av februari. Nyligen fick jag även ta del av flera bilder från fotograf Emilia och blev påmind om en brudklänning som syntes under mässan, skapad av Esther Franke. Under dagen var det modevisning i huset där Esthers kreationer syntes. Speciellt en brudklädsel fick min uppmärksamhet lite extra och här kommer några bilder på den:

Så elegant och tidlös brudklädsel! Så vackert med smal siluett och ett nätt släp därtill. Men det är ändå överdel av klädsel som skapar den där wow-känslan hos mig.

Älskar de stora ärmarna och pärlorna!

Det känns väldigt Paris Chic och helt rätt i tiden!

Torkade växter i både hår och bukett är en trend som många tar med sig från 2019, där det började försiktigt. I år lär vi se betydligt fler brudar som väljer torkat i sin bukett, vilket jag tycker är fantastiskt härligt!

Vad tyckte du om brudklänningen? Spana in mer från Esther Franke här: @estherfranke.se

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.