Jonas Burman - Marrakech-8

Fotovandring i brudklädsel i Marrakech

innehåller reklam för egen verksamhet

I december delade jag med mig av bilder från min vän Umeåfotografen Jonas Burman som hade varit i Miami på semester och som passade på att ta med sig några av tyllkjolarna från min och Kristinas brudkollektion, Ellen Marie Bridal. Se inlägget här: Analog fotografering med vår tyllkjol i Miami. Som titeln antyder så fotograferade Jonas analogt i Miami och de bilder jag delar med mig av här är också fotograferade på film. Denna gången besökte Jonas vackra Marrakech i Marocko.

Våra tyllkjolar får resa mer än vad vi får, haha! Jag vill så gärna uppleva fler platser i världen. Kanske blir Marrakech nästa stad som sätts upp på min drömlista.

Vår ljusrosa tyllkjol utan släp

Tack Jonas för att du tar med våra tyllkjolar ut på äventyr!

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åsa Hansson

    Sagolikt vackra bilder! 🤩😍

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.