Jonas Burman - Marrakech-8

Fotovandring i brudklädsel i Marrakech

innehåller reklam för egen verksamhet

I december delade jag med mig av bilder från min vän Umeåfotografen Jonas Burman som hade varit i Miami på semester och som passade på att ta med sig några av tyllkjolarna från min och Kristinas brudkollektion, Ellen Marie Bridal. Se inlägget här: Analog fotografering med vår tyllkjol i Miami. Som titeln antyder så fotograferade Jonas analogt i Miami och de bilder jag delar med mig av här är också fotograferade på film. Denna gången besökte Jonas vackra Marrakech i Marocko.

Våra tyllkjolar får resa mer än vad vi får, haha! Jag vill så gärna uppleva fler platser i världen. Kanske blir Marrakech nästa stad som sätts upp på min drömlista.

Vår ljusrosa tyllkjol utan släp

Tack Jonas för att du tar med våra tyllkjolar ut på äventyr!

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Sagolikt vackra bilder! 🤩😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny