blå kjol bröllop

Korta jobbdagar och spännande bröllopstider

Innehåller reklam för egen verksamhet

Hej! Det har varit lite tyst från mig den senaste tiden och det är helt enkelt för att tiden inte räcker till. För några veckor sedan flyttade vi till hus och i samma veva bytte sonen förskola. Och det har varit tufft för honom. Det har varit två veckors inskolning där han gått endast 1,5-3 timmar per dag tillsammans med oss föräldrar följt av kortare dagar där vi lämnat honom själv i ett par timmar. Nu är vi inne på vecka 4 på nya stället och det är fortfarande kämpigt. Han känner stor separationsångest och det är hjärtskärande att lämna på mornarna. Jag och min man får bita ihop för att inte själva gråta vid lämning. Vi fortsätter ha honom där korta dagar, och idag ska jag hämta vid 13.00 istället för 16.30 som har varit standard innan. Så, tiden räcker som sagt inte alltid till för att skriva alla gånger.

Men jag har så mycket att berätta! Det är en sån härlig tid just nu med jobbet. Många brudar hör av sig för att få träffa min kollega Kristina och få hjälp med att få sin drömklänning uppsydd från grunden. Även om jag inte alls är med i den processen är den alltid kul att följa och se vilka kreationer som kommer fram.

Kristina skapar en toile (ett provplagg) till en brud innan hon syr i det riktiga tyget.

 

Foto: Yurika Palmqvist

Vi har också fullt upp inför premiären av Bröllopsbruket i Studio Sisters in Law och det är kul att se förändringarna bit för bit i lokalen. Varje vecka får vi second hand-klänningar levererade från brudar runt om i landet som vill sälja vidare. Och det är inga dåliga klänningar! Wow, så mycket fint. Hos oss och hos alla andra Bröllopsbruket-butiker får man boka tid för provning via deras hemsida. Den 21 mars är det premiär i Umeå och just den dagen är det helt fullbokat för provning, vilket känns superkul. Vill du boka tid för provning av second hand-brudklänningar hos oss i Umeå eller i någon av Bröllopsbrukets andra showroom? Klicka här.

Nu blir det en snabblunch för mig innan det är dags för hämtning på förskolan. Vi hörs snart igen!

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny