21032020-4G7A9335

Premiären av Bröllopsbruket i Umeå

I lördags var det äntligen dags för premiären av Bröllopsbruket i Umeå! Som vi har sett fram emot detta! Det blev dock en lite annorlunda premiär än vad som från början var tänkt. Såklart på grund av Covid-19. Vi bad alla spontana besökare, vår familj och vänner att stanna hemma och fira med oss en annan dag. Vi bad även alla blivande brudar att begränsa antalet medföljande, och bad alla som var krassliga att stanna hemma och istället boka om sin tid. Frida Enslöw som är grundaren av Bröllopsbruket kunde heller inte åka upp till Umeå på grund av situationen i transportvärlden. Men det var en trevlig dag trots förändringarna! Vi fick solsken, glada brudar och flera som sa “yes to the dress”.

Spana in några bilder från premiären, tagna av Umeåfotografen Lupin Foto.

brudklänning second hand

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.