IMG_4616

Ge bort kakor och snälla ord till grannarna i påsk

I samarbete med Brother

Jag hoppas att ni har det bra där ute trots allt som händer. Vi får inte glömma att göra vad vi kan göra att sprida glädje mitt i allt, stötta företagare, vårdpersonal och alla andra som bidrar på ett eller annat sätt i samhället. Vad kan du göra för dina grannar, vänner och den lokala handeln? Vad kan du göra för att någon som är orolig ska få lite glädje i vardagen?

Jag frågade min son Sixten vad han tror våra grannar skulle bli glada för att få. Han sa “kakor”. Så vi har bakat kakor. Eftersom påsken närmar sig passar jag på att inspirera till lite påskfeeling tillsammans med min samarbetspartner Brother.

För ett tag sedan delade jag ett annat blogginlägg tillsammans med Brother, och då handlade det om odling. Läs det här: Inspiration till att odla med barnen. Även den här gången har Sixten fått vara med i processen. Han har fått stansa ut smördegskakorna, välja vilken färg varje kaka skulle få, och den viktigaste uppgiften – provsmakningen.

Som jag skrev i förra inlägget har jag fått låna Brothers P-Touch Cube, där man kan skriva ut textetiketter på både tejp och satinband. Man kopplar upp sig till sin P-Touch Cube via en app via mobilen och därifrån väljer man antingen en färdig design, eller skriver ut från scratch.

Det finns många olika färger på både tejp och satinband, vissa har även mönster på. Här har jag valt ett puderrosa satinband med guldtext på.

 

En klassiker när det kommer till etiketter i samband med bakverk – små flaggor.

Vilken kaka hade du valt av de ovan? Sixten valde såklart den största. Nu när vi provbakat kakorna vet vi precis hur vi ska göra inför påsk. Nu hoppas vi att grannarna är lika stora kakmonster som Sixten!

Tack Brother för att ni får mig att vara lite extra kreativ tillsammans med min son!

Brothers P-Touch Cube kan köpas hos bland annat Kjell & CompanyClas Ohlsson och Dustin. Vad blir ditt nästa kreativa projekt?

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.