Smile Intiem Styled Shoot

“Coronabröllop”

Idag tänkte jag dela med mig av några bilder som syntes på Sisters in Law (som jag driver) i lördags. Det är en stylad bröllopsfotografering som är anpassad för de tider vi lever i nu och jag tycker det är perfekt inspiration för de som planerar bröllop i Corona-tider.

Många brudpar känner att de måste/borde ställa in sina bröllop, då festen inte blir likt det man tänkt sig. Men det måste ju faktiskt inte vara “allt eller inget”, utan det går att planera bröllop även i pandemitider. Och det kreativa teamet bakom dessa bilder visar hur det går att tänka hygien och distans utan att tumma på designen.

Den stylade vigseln och det efterföljande minglet dukades upp i utomhusmiljö med gott om plats mellan varje sällskap. Alla gäster fick egna lyxiga picknick-korgar och det ser ut som ett riktigt härligt häng! Det finns mycket fler bilder att se via Sisters in Law, om du vill få ännu mer inspiration. Här hittar du inlägget: “Love isn’t cancelled” – Inspiration till Bröllop i Coronatider.

Fotograf : Stijn Willems Photography
Koncept: Smile Intiem
Event design & koordinator: Smile Outdoor + Phaest Weddingplanning
Plats: Smile Outdoor
Foto och drönare : Zichter
Blommor och dekor : Ginger and Ginger
Möbler: Woodfest & Smile
Dekor: Sfeerlab
Laserskärning: Hoshii
Skrift: Design Studio Han
Tält: D-Tent
Backdrops: Safety With A Smile

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.