Bröllopsinspiration

Bröllopsdag – 4 år som gifta

Idag firar jag och min man 4 år som gifta – hurra! Vi hade ett så himla bra bröllop tycker jag. Haha, det tycker väl såklart de flesta som gifter sig. Men det jag gillade med vårt bröllop var att det blev precis så avslappnat som jag önskade att det skulle bli och det var stor fokus på musik och dans. Majoriteten av gästerna stod på dansgolvet till 04 på natten och det var bara glädje, skratt, 100% energi och kramar hela kvällen.

Här kommer några bilder från dagen, den 2 juli 2016 då jag och Nils gifte oss på Sireköpinge Säteri i Skåne. Fotografen bakom bilderna är Annelie Johnsson som faktiskt också har bröllopsdag den 2 juli, hurra för dig och din man också Annelie!

Jag valde att inte gifta mig i en traditionell brudklänning, utan hittade en lång ljusrosa kjol på Åhléns och köpte senare en benvit blus på Monki. Fördelen med att välja tvådelat så här är att man faktiskt kan “designa” sin egen klädsel och även återanvända plaggen separat. Toppen har jag använt flitigt efter bröllopet och kjolen får komma fram på sköna sommardagar den med.

Jag ÄLSKAR hur min brudbukett blev. Det var min svägerska Elinor som band ihop den på dagen för bröllopet. Tyckte att den blev så himla fin! Jag hade ingen tydlig tanke om hur jag ville att brudbuketten skulle se ut, förutom att jag ville ha en större bukett och ungefär vilka färger som skulle var inkluderade. Det skulle vara olika sorters gröna blad, men inget ljusgrönt eller “gulgrönt”. Jag ville ha vitt, rosa och gult i blomsterväg, men det spelade ingen större roll vilka blommor det blev. Detta förmedlade jag till floristen och dagen före bröllopet hämtade jag upp blommor i blombutiken, som floristen hade samlat ihop till mig.

Jag och min man gick ner till ceremoniplatsen tillsammans med Håkan Hellströms “Valborg” spelandes i högtalarna som Nils pappa hade tagit med.

Vi hade en borgerlig ceremoni på ca 2 minuter, vilket passade perfekt när man inte vill stå i centrum så värst länge.

Min son Sixten var 1 år och 3 månader när vi gifte oss och fick vara med större delen av dagen. Han och Nils bar matchande flugor som jag sydde till dem.

Det var flera barn på bröllopet i liknande ålder som kunde socialisera tillsammans.

Planerar du och din partner bröllop just nu? Hur går era tankar?

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.