image00004

Lunch på Långängens Gård på Lidingö

Efter drygt en och en halv vecka i Skåne är vi nu i Stockholm och hälsar på mina svärföräldrar som bor på Lidingö. På lördag åker vi norrut och då är det dags för jobb och förskola igen. Innan dess försöker vi fånga sommaren så mycket vi bara kan och idag åkte vi och lunchade på Långängens Gård på Lidingö. En lantlig idyll omgiven av häst- och fårhagar.

Vi kom dit strax efter att de öppnade vid 11.00 och då var det väldigt lugnt. När vi gick vid 13-tiden var det nästan fullsatt. Värt att nämna i dessa tider var att det kändes väldigt Corona-säkert att vara där. Endast ett sällskap åt gången var tillåtet inne där man beställer och personalen var duktiga på att be folk i kön att hålla avstånd. Det var även gott om plats vid borden utomhus med stora avstånd.

Maten var kanon också, jag tog en sallad med chèvre chaud.

Så mysigt ställe som jag varmt kan rekommendera!

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.